Zijruit vervanging

> Bel 06-44266345

FOCWA garantie

Voorruit 99 euro +inkoop voorruit

Zijruit 65 euro +inkoop zijruitSterreparatie 25 euro

> Offerte aanvragen

Zijruit kapot?

Ruitschade

Een beschadigde zijruit moet altijd worden vervangen. Dit komt door het type glas waarvan zijruiten zijn gemaakt. Dat is namelijk anders dan bij een voorruit, die wel vaak gerepareerd kan worden. Zijruiten van een auto bestaan uit gehard glas wat zorgt voor versplintering bij beschadiging. Hierdoor is het repareren van een zijruit onmogelijk..

Bent u niet verzekerd?

Ook dan hanteren wij scherpe prijzen die tot wel 40% lager zijn als onze grote concurrenten met dure tv en radio commercials. Wij werken via het inkoop plus systeem waardoor u een transparante en scherpe offerte krijgt .Vraag vrijblijven een offerte aan en laat u verassen.

Service

Bent u afhankelijk van uw auto? Om bijvoorbeeld boodschappen te doen of naar uw werk te gaan? En u bent niet in staat om bij ons langs te komen? De service van Autoruitkopen.nl reikt ver. Wij komen bij u thuis voor de reparatie of vervanging van de ruit van uw autoruit.
Daarnaast zijn wij zeer scherp gesprijsd en kunt u bij ons terecht als u goedkoop uw autoruit wilt laten vervangen .
Bij ons gaat de prijs niet ten kostte van de kwaliteit dus u kunt van ons de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs verwachten.

Heeft u vragen, of bent u op zoek naar advies? U kunt u ons altijd bellen of mailen.