Blinderen

> Bel 06-44266345

FOCWA garantie

Voorruit 99 euro +inkoop voorruit

Zijruit 65 euro +inkoop zijruitSterreparatie 25 euro

> Offerte aanvragen

Privacy door blinderen

Op zoek naar een specialist om uw ruiten te laten blinderen? Bij Autoruitkopen.nl bent u aan het juist adres. Autoruitkopen.nl is gespecialiseerd in het blinderen van personenauto’s en bedrijfswagens. Door helder glas in uw gesloten bestelwagen is de inhoud in uw bagageruimte goed zichtbaar. Heeft u hier regelmatig kostbaarheden in staan? Dan is het verstandig om de ruit te laten voorzien van blindeerfolie.

Door onze ervaring met blinderen kunnen we bijna elke achterruit uit 1 stuk blinderen. Onze blinderingsexperts plakken dus in 1 keer, geen halve stukken folie, op de achterruit. Wij houden niet van half werk. Met onze vakkundige manier van werken en het gebruik van kwalitatieve krasvaste folies kunnen we u een mooi en langdurig resultaat bieden.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of mailen.

 

Er is in het verleden veel te doen geweest over blinderen. Wat mag wel en wat mag niet.
Vanaf de B-stijl mag u alles zonder limiet van gradatie laten blinderen. Mits er een rechter buitenspiegel aanwezig is. De voorportieren mogen officieel alleen heel licht geblindeerd worden:

In Nederland geldt een op Europees vastgestelde wettelijke norm. De voorste draairamen moeten een lichtdoorlating van 70% hebben. Hier houden autofabrikanten en autoglasproducenten rekening mee. Auto’s moeten aan deze wettelijke Europese norm voldoen. De RDW controleert dit.  

De KLPD heeft alleen een richtlijn uitgezet voor auto’s die al op de openbare weg zijn toegelaten en voorzien zijn van raamfolie op de voorste draairamen en voorruit. Het OM heeft een ruime marge ingesteld. Om niet alsnog bezwaarschriften tegen bekeuringen te krijgen dat de meting en de correctheid daarvan in twijfel wordt getrokken. De minimale licht-doorlaatbaarheid van de voorste draairamen moet minimaal 50% zijn (van het getinte (of blanke) raam mét raamfolie samen). Om te kunnen bepalen wat de lichtdoorlating is van een rondrijdende auto met getinte zijramen, is de KLPD overgegaan tot aanschaf van de inmiddels bekende “Tintman”.